Actualitat

De Páramo: “C’s és l’únic partit capaç de dialogar amb PP i PSOE i d’exigir reformes per desbloquejar la situació a Espanya”

by cscatalunya — 1 febrer 2016 @ 12:35
Comparte

• De Páramo afirma que “Mas té molt de treball per intentar recompondre a un partit tocat per la corrupció després del pitjor resultat electoral de la seva història”

Barcelona, dilluns 1 de febrer de 2016.

El Secretari de Comunicació de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, ha manifestat que “C’s és l’únic partit capaç de dialogar amb PP i PSOE i d’exigir reformes per desbloquejar la situació política a Espanya”. I ha assenyalat que “mentre Rajoy tira la tovallola i Sánchez pensa més en els seus problemes interns que en el que passa al carrer, Ciutadans prioritzarà l’estabilitat i el diàleg a les sigles dels partits per arribar a acords”.

En roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, de Páramo ha assegurat que “després de la segona ronda de contactes amb el Rei, Ciutadans engegarà taules de negociació per arribar a acords, desencallar la situació d’inestabilitat i començar una nova etapa amb un Govern de Transició”.

Sobre la situació a Catalunya, el portaveu adjunt de C’s ha recordat que “el 27S el 52% dels catalans van votar a favor de seguir dins d’Espanya i de la Unió Europea”. I ha alertat que l’ex president “Artur Mas té un treball molt dur, que és recompondre a un partit tocat per la corrupció i amb el pitjor resultat electoral de la seva història”.

Fernando de Páramo ha celebrat que, “després d’una temporada debatent sobre el monotema, aquesta setmana en el Parlament començarà, per fi, la política de debò” i es començarà a parlar “dels problemes que realment preocupen a tots els catalans, independentment del que pensin: la sanitat, l’educació o la lluita contra la corrupció”. I ha destacat que “C’s farà la seva tasca com a líder de l’oposició amb un full de ruta que treballa per solucionar els problemes de tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD