Actualitat

Inés Arrimadas: “Els qui es creuen per sobre de les Lleis i de la Justícia no poden donar lliçons de democràcia”

by cscatalunya — 2 febrer 2016 @ 15:17
Comparte

• Arrimadas alerta que “mentre uns perden temps i diners a estudiar el separatisme, C’s treballa en educació, polítiques socials i la lluita contra la corrupció”

L’Hospitalet del Llobregat, dimarts 2 de febrer del 2016.

“Els qui es creuen per sobre de les Lleis i de la Justícia no poden donar lliçons de democràcia”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya després que el Govern d’Espanya hagi recorregut al Tribunal Constitucional perquè anul•li la comissió “separatista” del Parlament. A més, ha reiterat que “C’s no participarà d’aquesta comissió”.

“Mentre uns perden temps i diners a estudiar el separatisme, C’s treballa en educació, polítiques socials i la lluita contra la corrupció”, ha manifestat Arrimadas en declaracions als mitjans de comunicació després de visitar un Centre Especial de Treball del Grup Asproseat. I ha afegit que “és l’opció més realista, lògica i que més importa als ciutadans”.

Acompanyada per la diputada i portaveu d’Afers Socials i Família al Parlament, Noemí de la Calle, Arrimadas ha declarat queC’s vol posar el focus en “qüestions socials, econòmiques i en la lluita contra la corrupció”. I ha afegit que “la inserció laboral es fonamental, i més encara amb persones amb dificultats afegides com es el cas de Asproseat”.

Volver a ACTUALIDAD