Actualitat

Antonio Espinosa: “Catalunya es mereix uns Pressupostos que deixin enrere les retallades de Mas i d’ERC”

by cscatalunya — 3 febrer 2016 @ 13:26
Comparte

• Espinosa aposta per uns Pressupostos “que garanteixin els serveis bàsics i corregeixin les desigualtats i la pobresa de la nostra societat”

Barcelona, dimecres 3 de febrer de 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Antonio Espinosa, ha assegurat que “Catalunya es mereix uns Pressupostos que deixin enrere les retallades de Mas i d’ERC”. I ha criticat que “Catalunya no tingui encara uns Pressupostos per 2016 perquè porta paralitzada quatre mesos”, després d’aprovar-se la pròrroga pressupostària de 2015 en el ple del Parlament.

“Els catalans no ens mereixem continuar amb la mala gestió del Govern de la Generalitat”, ha manifestat Espinosa durant el debat en el ple. I ha alertat de “la feblesa del Govern de la Generalitat per aprovar uns pressupostos que garanteixin els serveis bàsics i corregeixin les desigualtats i la pobresa de la nostra societat”.

Sobre el sistema de finançament de les comunitats autònomes, el diputat de Ciutadans ha destacat la necessitat que “s’acabi amb els privilegis i sigui més equitatiu, on les persones contribueixin en proporció a la seva capacitat econòmica i rebin en proporció a les seves necessitats”.

Volver a ACTUALIDAD