Actualitat

Carrizosa a Jané: “És inadmissible que el Govern i la CUP acordin als despatxos els delictes que s’han de perseguir al carrer”

by cscatalunya — 3 febrer 2016 @ 11:30
Comparte

· Alonso insta a la Generalitat a "prendre mesures urgents per evitar l’acomiadament de 900 treballadors pel tancament de Covestro i Ercros a Tarragona”

Barcelona, dimecres 3 de febrer del 2016.

“És inadmissible que vostès i la CUP acordin als despatxos els delictes que s’haurien de perseguir al carrer”. Així s’ha dirigit el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, al conseller d’Interior, Jordi Jané, en relació a la possible retirada de diverses causes judicials contra activistes processats per part de la Generalitat.

En la sessió de control al Govern del ple del Parlament, Carrizosa l’ha advertit que “la retirada d’aquest tipus d’accions no és objecte de negociació”. I li ha demanat que “confirmi que per part del Govern mai s’utilitzarà la personació com a moneda de canvi”.

Sobre la deslocalització de la planta química Covestro i la repercussió que tindria en l’empresa Ercros de Tarragona, el diputat de Ciutadans i número u a la província, Matías Alonso, ha exigit a la Generalitat“mesures urgents per evitar l’acomiadament de 900 treballadors”, ja que “la industria química és el sector capdavanter de la província de Tarragona i aporta el 3% del PIB espanyol”.

Volver a ACTUALIDAD