Actualitat

De Páramo: “Els que volen la ruptura estan molt còmodes en la situació d’inestabilitat i irresponsabilitat que patim per la falta de Govern d’Espanya”

by cscatalunya — 3 febrer 2016 @ 18:43
Comparte

• Fernando de Páramo assegura que “Catalunya necessita un Govern que no vulneri les lleis i no vagi en contra de la majoria dels catalans”

Barcelona, dimecres 3 de febrer del 2016.

“Els que volen la ruptura i la separació estan molt còmodes en la situació d’inestabilitat i irresponsabilitat que patim per la falta de Govern d’Espanya”. Així ho ha manifestat el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, després que Junts pel Sí i la CUP hagin presentat tres propostes “per seguir endavant amb el full de ruta separatista”.

En declaracions als mitjans de comunicació, de Páramo ha assegurat que “Catalunya necessita un Govern que no vulneri les lleis i que no vagi en contra de la majoria dels catalans”. I ha apuntat que “C’s vol reformar Espanya perquè aquesta situació d’inestabilitat crea facilitats pels qui volen trencar amb Espanya i amb la Unió Europea”.

Volver a ACTUALIDAD