Actualitat

Inés Arrimadas: “Catalunya necessita un Govern que no es salti les lleis i que treballi per a tots els catalans”

by cscatalunya — 4 febrer 2016 @ 15:25
Comparte

• Arrimadas es reuneix amb representants de Covestro i Ercros a Tarragona per conèixer de primera mà la deslocalització de la planta i els seus efectes a la indústria química catalana

Tarragona, dijous 4 de febrer de 2016.

“Catalunya necessita un Govern que no es salti les lleis i que treballi per a tots els catalans”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després que Junts pel Sí i la CUP hagin presentat les tres principals propostes del seu “full de ruta separatista”. A més, ha assegurat que “en qualsevol democràcia treballar fora de la Llei té conseqüències judicials” i ha advertit que “crear hisendes pròpies o seguretats socials de manera unilateral pot afectar, no només a la Generalitat, sinó a tots els ciutadans catalans”.
“No volem que es posi als funcionaris entre l’espasa i la paret i si el govern segueix amb els seus plans aquest moment arribarà”, ha manifestat Arrimadas, acompanyada pel diputat per Tarragona, Matías Alonso, el portaveu d’empresa i Coneixement, Joan García i el portaveu de C’s a Tarragona, Rubén Viñuales. I ha assegurat que “C’s estarà sempre al costat dels funcionaris catalans perquè no hagin de trobar-se en la tessitura d’haver de respondre a les pressions del govern català”.
En declaracions als mitjans de comunicació després de reunir-se amb representants de les empreses de Covestro i Ercros a la seu de Ciutadans a Tarragona, la líder de C’s a Catalunya ha constatat que les prioritats de C’s són “la reactivació econòmica, les polítiques socials i la lluita contra la corrupció”. Així mateix, ha recordat que “el diputat de C’s, Matías Alonso, va traslladar ahir mateix una pregunta específica sobre la indústria i les empreses químiques de Tarragona a la sessió de control al Govern de la Generalitat”, en relació a la deslocalització de la planta química. I ha afegit que“el Parlament ha de tenir el focus posat en les prioritats dels tarragonins perquè no deixen de ser les mateixes que les de la resta de ciutadans de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD