Actualitat

Ciutadans insta a la Generalitat a donar explicacions sobre els casos d’abusos sexuals a menors a Catalunya

by cscatalunya — 5 febrer 2016 @ 15:26
Comparte

• La diputada Laura Vilchez es reuneix amb Save the Children per analitzar la situació dels menors a la comunitat

Barcelona, divendres 5 de febrer del 2016.

La diputada de Ciutadans (C’s), Laura Vilchez, ha instat* al Govern de la Generalitat a “donar explicacions sobre el nombre de denúncies registrades i el de sentències condemnatòries executades per abusos sexuals a menors”, en relació als últims casos que s’han produït a Catalunya.

Després de reunir-se amb representants de l’ONG Save the Children al Parlament, Laura Vilchez ha destacat la necessitat de blindar els drets bàsics i fonamentals dels  infants sempre i, especialment, al seu entorn més proper com és l’escola”. “Aquest ha estat el compromís que Ciutadans ha adquirit amb Save the children i la societat catalana i que defensarà a la comissió d’Infància del Parlament”, ha explicat.

(*) Adjuntem les preguntes parlamentàries de Ciutadans (C’s).

 

Abusos sexuals a menors

Abusos sexuals menors

Volver a ACTUALIDAD