Actualitat

Sonia Sierra: “El Pla Hidrològic de l’Ebre s’ha fet amb garanties, però caldria revisar-lo si la UE no ho avala”

by cscatalunya — 6 febrer 2016 @ 15:37
Comparte

• Sierra alerta que "Romeva necessita un bany de realisme, perquè no és ministre d'Exteriors sinó conseller d'Acció Exterior”, després del recurs del Govern d'Espanya a la conselleria

Molins de Rei, dissabte 6 de febrer de 2016.

La diputada de Ciutadans (C’s) en el Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, ha afirmat aquest matí que “el Pla Hidrològic de l’Ebre s’ha fet amb garanties, però caldria revisar-lo si la Unió Europea no ho avala”, en relació a la manifestació de les plataformes contràries al pla prevista per demà.

Durant la visita a la Fira de la Candelera de Molins de Rei, Sierra ha recordat que el pla s’ha elaborat“amb un consens del 80%” però que C’s estarà “alerta” en funció del que dictamini l’informe europeu perquè “tan important és garantir el cabal com la qualitat de l’aigua”.

Sierra, acompanyada del diputat i portaveu d’Agricultura, Francisco Domínguez, també s’ha referit al recurs del Govern d’Espanya a la conselleria que ostenta Raül Romeva, a qui ha recomanat “un bany de realisme perquè no és ministre d’Afers exteriors, sinó conseller d’Acció Exterior”.

La diputada ha contestat a preguntes dels mitjans que “encara que es presenti com a tal, la Generalitat no té aquesta competència” i ha advertit que “aquesta manipulació del llenguatge” no és “ingènua”. Pel que ha anunciat que “C’s estarà molt pendent que els separatistes no traspassin certes línies”.

Volver a ACTUALIDAD