Actualitat

Arrimadas a Munté: “No confonguin el Parlament amb el seu partit, la seva ideologia amb Catalunya ni als mitjans de comunicació amb una eina política”

by cscatalunya — 8 febrer 2016 @ 18:15
Comparte

• La líder de l'Oposició a Catalunya aposta perquè el Govern “treballi en el desenvolupament de la Llei d'Igualtat, una prioritat per a tots els catalans”

Barcelona, dilluns 8 de febrer del 2016.

“No confonguin el Parlament amb el seu partit, la seva ideologia amb Catalunya ni als mitjans de comunicació amb una eina política”. Així l’hi ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, a la consellera Neus Munté després de la seva exposició sobre les prioritats del departament de Presidència de la Generalitat en la primera sessió de la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament.

“JxSí i la CUP han buidat de contingut la comissió més important de la cambra per dificultar i minimitzar la tasca de C’s com a oposició”, li ha retret Arrimadas. I li ha advertit que des de C’s seguiran “exercint una oposició ferma, constructiva i responsable”.


La líder de C’s a Catalunya ha criticat que el Govern català “presenti tres lleis per desenvolupar el seu full de ruta separatista quan no té el suport de la majoria dels catalans”. I li ha instat a“treballar en el desenvolupament de la Llei d’Igualtat, una prioritat per a tots els catalans”.
Sobre els mitjans de comunicació públics catalans, Inés Arrimadas ha assegurat que amb C’s en l’oposició tenen “l’oportunitat de despolititzar-los perquè representin la pluralitat política i social de Catalunya”. I ha afirmat que els catalans es mereixen “uns mitjans de comunicació plurals i representatius de la realitat social i política catalana”.

Volver a ACTUALIDAD