Actualitat

De Páramo: “Alguns parlen de regenerar la política però a l’hora de la veritat es neguen a eliminar aforaments i es queden en els eslògans”

by cscatalunya — 8 febrer 2016 @ 12:10
Comparte

• De Páramo alerta que “l'aigua no es pot convertir en un debat sobre la independència” i espera “l'informe que la CE emetrà en els propers dies”

Barcelona, dilluns 8 de febrer de 2016.

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, ha lamentat que “alguns parlen de regenerar la política però a l’hora de la veritat es neguen a eliminar aforaments i es queden en els eslògans”, en relació a la negativa dels grups parlamentaris a la iniciativa de C’s d’acabar amb els aforaments.

En roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, de Páramo ha afirmat que ja s’esperava que “alguns partits polítics estiguin còmodes en la vella política i no vulguin acabar amb els privilegis perquè polítics i ciutadans siguin iguals davant la llei”, però s’ha mostrat sorprès perquè “Podem a Catalunya s’oposi a aquesta mesura”. I ha assegurat que “C’s seguirà treballant amb propostes com aquesta per solucionar els problemes reals dels ciutadans”.

En referència a la manifestació d’ahir contra el Pla Hidrològic de l’Ebre, el portaveu adjunt de Ciutadans ha alertat que “l’aigua no es pot convertir en un debat sobre la independència” i ha apostat per esperar “l’informe que la Comissió Europea emetrà en els propers dies”, ja que “han de ser els tècnics els que donin solucions a aquests problemes, no els polítics”.

Volver a ACTUALIDAD