Actualitat

Arrimadas: “Des de C’s proposarem mesures i demanarem responsabilitats perquè un incident ferroviari greu com el d’avui no torni a afectar a milers d’usuaris”

by cscatalunya — 9 febrer 2016 @ 13:19
Comparte

· Arrimadas anuncia que C’s demanarà explicacions al Govern d’Espanya sobre el manteniment de la infraestructura ferroviària i a la Generalitat sobre la gestió dels usuaris

Barcelona, dimarts 9 de febrer del 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat que des de C’s “proposarem mesures i demanarem res`ponsabilitats  perquè un incident ferroviari greu com el d’avui no torni a afectar a milers d’usuaris”, en relació a l’incendi de l’antiga estació de Bifurcació Vilanova de Barcelona que ha provocat retards en el servei de rodalies.  Arrimadas ha assegurat que des de C’s presentaran “preguntes al Govern d’Espanya sobre el manteniment de la infraestructura ferroviària i al govern català sobre els serveis d’informació, els plans alternatius de transport i la gestió dels serveis d’emergències”, ja que “la responsabilitat és compartida entre ambdues administracions”.

 

Després de reunir-se amb representants de la direcció del sindicat USOC a Barcelona, Arrimadas ha puntualitzat que “l’Estat espanyol és el qui té l’obligació de fer les tasques de manteniment de les infraestructures” mentre que el govern català és l’encarregat de “solucionar  els incidents donant informació i proposant mesures alternatives per facilitar el desplaçament dels usuaris”.

 

“Des de C’s exercirem una oposició constructiva per millorar la gestió  dels serveis d’informació i  garantir l’habilitació de serveis alternatius per als usuaris”, ha manifestat la líder de l’Oposició a Catalunya. I ha alertat que “un incident com el d’avui no es torni a repetir”.

Volver a ACTUALIDAD