Actualitat

Beltrán a Romeva: “La Generalitat manca de legitimitat política per representar a tots els catalans en l’àmbit internacional”

by cscatalunya — 9 febrer 2016 @ 20:07
Comparte

· La diputada de C's assegura que "la majoria dels catalans no volen crear un nou Estat perquè ja tenen un: Espanya”

Barcelona, dimarts 9 de febrer de 2016.

“El Govern de la Generalitat manca de legitimitat política per representar a tots els catalans en l’àmbit internacional”. Així l’hi ha dit la portaveu de Ciutadans (C’s) en la Comissió d’Acció Exterior i Cooperació, Relacions Institucionals i Transparència, Susana Beltrán, al conseller Raúl Romeva després de presentar els objectius del Departament que dirigeix per a aquesta legislatura. I li ha retret que “la Generalitat hagi renunciat a governar per a tots els catalans i que presenti una imatge de Catalunya que no representa a la majoria social”.

Durant la primera sessió de la comissió en el Parlament, Beltrán ha criticat que “el Govern de la Generalitat discrimini a la majoria dels ciutadans que no volen crear un nou estat perquè ja tenen un: Espanya”. A més, li ha recordat al Conseller que “tindran a C’s al costat per fer acció exterior però no per utilitzar-la amb l’objectiu de crear un hipotètic nou Estat”. I li ha demanat que aclareixi “què farà el Govern per respectar la diversitat de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD