Actualitat

Carrizosa a Borràs: “La Generalitat destina més recursos a alimentar el separatisme que a solucionar les necessitats bàsiques dels catalans”

by cscatalunya — 10 febrer 2016 @ 14:35
Comparte

• El portaveu del GP de C’s alerta que el Govern català “està utilitzant els ajuntaments com a bancs per finançar-se” i l'insta a pagar el que els deu

Barcelona, dimecres 10 de febrer de 2016.

El portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha advertit que “la Generalitat destina més recursos a alimentar el separatisme que a solucionar les necessitats bàsiques dels catalans”. I ha instat a la consellera de Governació, Meritxell Borràs, que “deixi de perdre el temps i els diners en fomentar el separatisme i treballi per solucionar els problemes reals dels catalans”.

Durant la primera sessió de la comissió de Governació, Administracions Públiques i Habitatge del Parlament, Carrizosa ha criticat que la Consellera “no s’hagi referit en el seu discurs al deute de la Generalitat amb els Ajuntaments”, els quals considera que “està utilitzant com a bancs per finançar-se”. I li ha instat que “aclareixi si la pagaran, ja que els consistoris han hagut de sacrificar els seus serveis socials a causa de la mala gestió de la Generalitat”.

Carrizosa li ha advertit de la “preocupació dels funcionaris” i li ha demanat que “asseguri que els treballadors públics no tornin a patir a causa del full de ruta separatista del Govern català, com ja ha passat en altres ocasions”, en referència al cobrament de la paga extra del 2012.

Volver a ACTUALIDAD