Actualitat

Castel a Jané: “Calen més efectius i més recursos als cossos dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers per a garantir la seguretat a Catalunya”

by cscatalunya — 11 febrer 2016 @ 20:41
Comparte

· El portaveu a la comissió d’Interior proposa “celebrar una Junta de Seguretat a Catalunya” ja que “la Generalitat no la convoca des del 2009”

Barcelona, dijous 11 de febrer del 2016.

El portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió d’Interior, Jean Castel, li ha manifestat al conseller Jordi Jané que “calen més efectius i més recursos als cossos dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers per a garantir una seguretat més eficaç a Catalunya”, després de la compareixença del conseller d’Interior per exposar els objectius del Departament per a aquesta legislatura. I l’ha alertat que “els mitjans estan sota mínims a les províncies” i que això no permet “cobrir les necessitats dels ciutadans”.

Durant la primera sessió de la comissió d’Interior al Parlament, Jean Castel li ha proposat a Jané“celebrar una Junta de Seguretat a Catalunya” i li ha recordat que “el Govern de la Generalitat no la convoca des del 2009, quan el president té la competència estatutària per fer-ho”. A més, ha destacat la importància “d’una bona intercomunicació, coordinació i complicitat entre els Mossos d’Esquadra i els diferents cossos policials del conjunt de l’Estat” i li ha demanat al conseller que“treballi per a garantir un millor manteniment dels boscos a Catalunya amb l’objectiu d’evitar més incendis”. “Quan parlem del pressupost de la Generalitat estem parlant de les prioritats del govern”, li ha dit al conseller Jordi Jané.

Volver a ACTUALIDAD