Actualitat

C’s sol·licita la compareixença dels exconsellers Recoder, Vila i Mas-Colell i dels consellers Rull i Junqueras pel cas ATLL

by cscatalunya — 11 febrer 2016 @ 16:22
Comparte

· Carrizosa sobre BCN World: “en lloc de fer una ‘consulta’ cal dialogar i arribar a una solució de consens entre tots els sectors afectats”

Barcelona, dijous 11 de febrer de 2016.

La portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió de Territori, Marina Bravo, ha sol·licitat la compareixença dels exconsellers d’aquest àmbit, Lluís Recoder i Santi Vila i de l’exconseller d’Economia, Andreu Mas-Colell i dels actuals consellers d’ambdues matèries, Josep Rull i Oriol Junqueras, respectivament, després “del nou capítol del nyap de l’adjudicació de ATLL”, després que l’Oficina Antifrau de Catalunya hagi denunciat que Acciona ha facturat més de 12 milions d’euros per treballs que no han estat autoritzats per la Generalitat. I els ha instat que “expliquin d’una vegada com s’ha gestionat aquesta adjudicació i com afectarà tots els catalans”.

En roda de premsa en el Parlament, Bravo ha advertit que “el Govern de la Generalitat va malvendre ATLL amb la finalitat de recuperar els diners que havia perdut a causa de la seva mala gestió”. I ha criticat, acompanyada del portaveu del Grup Parlamentari, Carlos Carrizosa, que “es continués avançant amb l’adjudicació del contracte havent-se demostrat nombroses vegades que no complia amb totes les garanties”.

Per la seva banda, sobre la proposta de la Generalitat de fer una ‘consulta’ als ciutadans sobre el projecte BCN World, Carlos Carrizosa ha apostat “pel diàleg per arribar a una solució de consens entre els sectors afectats epr aquest projecte enlloc de fer una ‘consulta’ com proposa el Govern de la Generalitat”. Y ha assegurat que “C’s no s’oposarà a la iniciativa sempre i quan compleixi amb la legalitat i generi riquesa i llocs de treball”

Documento de Ciutadans sobre gestión de Acciona en ATLL

 

Volver a ACTUALIDAD