Actualitat

Carrizosa: “Necessitem una Generalitat que no renunciï al diàleg polític també amb el Govern d’Espanya”

by cscatalunya — 12 febrer 2016 @ 14:54
Comparte

• El portaveu de C’s en el Parlament lamenta que Puigdemont “cultivi l'enfrontament” a la inauguració de la L9 del metro

L’Hospitalet de Llobregat, divendres 12 de febrer de 2016.

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s) Carlos Carrizosa, ha afirmat que “necessitem un govern que no renunciï al diàleg polític també amb el Govern d’Espanya”, després de la inauguració del tram de la L9 del metro que connecta Barcelona amb l’Aeroport del Prat.

El portaveu de C’s al Parlament de Catalunya i el Vicepresident Segon de la Mesa, José María Espejo-Saavedra, juntament amb d’altres diputats i regidors, han assistit a l’acte institucional a l’estació de Fira. Carrizosa ha lamentat que Puigdemont “hagi utilitzat el seu discurs independentista per cultivar l’enfrontament amb el Govern” i ha reclamat enteniment entre tots els representants polítics “per solucionar els problemes tant de Rodalies com de comunicació i infraestructures dels catalans”.

Sobre la polèmica per l’absència de la ministra de Foment, Ana Pastor, que ahir va lamentar no haver estat convidada, el diputat ha assegurat que “el normal” hagués estat que “la ministra assistís i que el president català, Carles Puigdemont, hagués aprofitat la seva visita per interpel·lar-la després de l’últim problema en Rodalies” aquesta mateixa setmana.

Volver a ACTUALIDAD