Actualitat

Arrimadas: “L’obsessió de Puigdemont no hauria de ser deixar de ser espanyol sinó solucionar els problemes dels catalans”

by cscatalunya — 13 febrer 2016 @ 17:24
Comparte

• La líder de Ciutadans a Catalunya insta el Govern d'Espanya i al de la Generalitat que "negociïn i prioritzin el que és important per als ciutadans"

Barcelona, ​​dissabte 13 de febrer de 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat que “l’obsessió de Puigdemont no hauria de ser deixar de ser espanyol sinó solucionar els problemes dels catalans”. Arrimadas li ha dit al president de la Generalitat que “les seves obsessions haurien de ser les mateixes dels ciutadans com són acabar amb l’atur, les retallades en sanitat i educació o acabar amb la corrupció”. Inés Arrimadas ha fet aquestes declaracions en relació a una entrevista a Carles Puigdemont emesa aquest matí per Catalunya Ràdio, en què el president de la Generalitat expressava el seu desig que Catalunya deixés de formar part d’Espanya.

Abans de participar a Barcelona  en una caminada organitzada per la Plataforma d’Afectats per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, (ELA) acompanyada de diputats de C’s, Inés Arrimadas, ha instat també al Govern d’Espanya i al de la Generalitat que “deixin de banda els enfrontaments, que només perjudiquen els ciutadans, i negociïn el que és important per als catalans”. Arrimadas els ha demanat “col·laboració, coordinació i lleialtat” perquè només així  “els ciutadans podran tenir els serveis que es mereixen”. La líder de l’oposició a Catalunya ho ha dit en referència a les crítiques abocades pel president Puigdemont al govern d’Espanya per la falta d’inversions a Catalunya, durant l’acte d’inauguració de la L9 del metro.

Així mateix, Inés Arrimadas, ha assenyalat també que si Ciutadans governés a la Generalitat o al Govern d’Espanya s’asseurien “les vegades que fes falta per prioritzar les infraestructures necessàries com són el metro oa la xarxa de rodalies”. A més ha convidat els dos governs a que facin “autocrítica” i ha recordat que la L9 del metro, que és competència de la Generalitat, ha estat  “un exemple de mala gestió ja que ha passat d’un pressupost de poc més de 2.000 milions d’euros a més de 16.000 milions”.

Volver a ACTUALIDAD