Actualitat

De Páramo: “Volem que els mitjans de comunicació públics siguin de tots els catalans, no dels partits”

by cscatalunya — 15 febrer 2016 @ 12:31
Comparte

· De Páramo, sobre la dimissió d'Aguirre: "Ciutadans ha aconseguit a Catalunya que la família Pujol desfilada pels jutjats i ara a Madrid que Aguirre se’n vagi a casa"

Barcelona, ​​dilluns 15 de febrer de 2016.

“Ciutadans vol que els mitjans de comunicació públics siguin de tots els catalans, no dels partits polítics”. Així ho ha dit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C ‘s), Fernando de Páramo, després de presentar la Proposició de Llei que Ciutadans registrarà avui al Parlament per “garantir la pluralitat dels mitjans de comunicació catalans”.

 

De Páramo ha apostat per “canviar el sistema d’elecció dels membres del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)”, que fins ara són escollits o bé en una primera votació per una majoria de 2/3 o en una segona volta, amb majoria absoluta. “L’actual sistema d’elecció dels consellers no garanteix la pluralitat dels mitjans públics” i per això “Ciutadans aposta pel diàleg i pel consens, per això proposem votar en una primera volta amb una majoria de 2/3 i suprimir la segona volta “.

 

En roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, ​​el portaveu adjunt del GP de Ciutadans ha anunciat també que “actualment la CCMA no elegeix els seus membres en funció dels seus mèrits professionals” i ha apostat perquè “s’hagin d’acreditar quinze anys de trajectòria professional en el sector de la comunicació per poder ser triats “.

 

Sobre la dimissió d’Esperanza Aguirre com a presidenta del PP després de comparèixer a la comissió d’investigació contra la corrupció proposada per Ciutadans a Madrid, el Secretari de Comunicació ha afirmat que “una de les prioritats de Ciutadans és acabar amb la corrupció i ho hem demostrat perquè hem aconseguit a Catalunya que la família Pujol desfilada per l’Audiència Nacional i ara a Madrid amb Aguirre”. “Ciutadans fa reformes que ni PP ni PSOE han fet durant 30 anys”, ha advertit de Páramo. I ha afegit que “hi ha altres partits com Podem que es fan dir ‘nous’ però que estan més preocupats per les cadires que per treballar pels ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD