Actualitat

Carrizosa: “L’informe jurídic del Parlament evidencia que els separatistes volen saltar-se les lleis i el propi reglament de la cambra”

by cscatalunya — 16 febrer 2016 @ 20:28
Comparte

• El portaveu de C’s insta Rull i a Junqueras a comparèixer al Parlament i explicar als catalans “quants diners els costarà el nyap d’ATLL”

Barcelona, dimarts 16 de febrer del 2016.

“L’informe jurídic del Parlament evidencia que els separatistes volen saltar-se les lleis i el propi reglament de la cambra catalana”. Així ho ha alertat el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, en relació a l’informe sol·licitat per C’s als Serveis Jurídics del Parlament sobre la petició “dels separatistes” de crear una ponència conjunta per elaborar tres lleis per a la “ruptura d’Espanya”.

“JxSí i la CUP estan posant en risc l’autogovern de Catalunya”, ha manifestat Carrizosa en una roda de premsa al Parlament. A més, considera “molt greu que la Generalitat i els seus socis pretenguin burlar les lleis i el propi reglament de la cambra per dur a terme el seu full de ruta separatista, en contra del que van votar la majoria dels catalans”.

Sobre les presumptes irregularitats que l’Oficina Antifrau de Catalunya va denunciar en relació a les factures d’Acciona per la seva gestió d’Aigües Ter Llobregat (ATLL), el portaveu parlamentari de Ciutadans ha advertit que “és un exemple de la mala gestió del govern català, que va voler vendre la ‘joia de la corona’ per obtenir diners fàcils i ràpidament”. 

A més, ha destacat que “Antifrau evidencia que el departament de Territori estava al corrent de les suposades irregularitats en els contractes de la concessionària”. I ha reiterat la necessitat que“compareguin els consellers Junqueras i Rull i els ex consellers Recoder, Vila i Mas-Colell perquè expliquin en seu parlamentària quant els va a costar als catalans aquest nyap de la Generalitat”, després de sol·licitar la seva compareixença la setmana passada.

Volver a ACTUALIDAD