Actualitat

Carlos Carrizosa: “A C’s apostem per una nova forma de fer política, per això proposem eliminar privilegis com els aforaments”

by cscatalunya — 17 febrer 2016 @ 16:56
Comparte

· Marina Bravo insta al Govern a que “assumeixi responsabilitats pel nyap d’ATLL i que expliqui quant costarà als catalans la seva mala gestió”

Barcelona, dimecres 17 de febrer del 2016.

“A C’s apostem per una nova forma de fer política, per això proposem eliminar privilegis com els aforaments”. Així ho ha dit el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, en el debat de la interpel·lació de C’s al ple del Parlament sobre les prorrogatòries d’alguns polítics. I ha apostat, també, per despolititzar la Justícia:“Cal modificar la llei per evitar que els diputats intervinguin en el nomenament de jutges del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya”, ha defensat.

Sobre l’augment d’un 8% del número d’alts càrrecs del Govern per a aquesta legislatura, Carrizosa ha manifestat que “com el Tribunal Constitucional ha suspès la creació de la conselleria d’Afers Exteriors ja no caldrà nomenar alguns càrrecs”. I ha advertit a la Generalitat que“Catalunya és la Comunitat Autònoma que més diners gasta en estructures administratives”.

Per la seva banda, i en el debat de la interpel·lació de C’s al ple sobre les concessions de l’aigua, la diputada de C’s, Marina Bravo, ha instat al Govern de la Generalitat que “assumeixi responsabilitats pel nyap de l’adjudicació d’Aigües Ter Llobregat (ATLL) i que expliqui el cost que suposaria als catalans la seva mala gestió si aquesta sentència es confirma”, en relació a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que considera que el concurs d’adjudicació s’ha de repetir i a l’espera que el tribunal Suprem dicti una sentència definitiva.

A més, ha advertit que “aquest nyap suposaria un elevat impacte econòmic en el dèficit de la Generalitat i en la butxaca dels ciutadans” i ha demanat al Govern que doni explicacions sobre“les irregularitats denunciades per l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) en les factures amb Acciona”.

Volver a ACTUALIDAD