Actualitat

Ciutadans (C’s) aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat la moció del partit sobre la transfòbia

by cscatalunya — 17 febrer 2016 @ 22:30
Comparte

Barcelona, dimecres 17 de febrer del 2016. El Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s) ha aconseguit que el Parlament aprovi* per unanimitat la moció del partit a la Generalitat sobre la transfòbia. La diputada Sonia Sierra ha assegurat que a C’s treballen “per la prevenció en els casos d’assetjament escolar, perquè els col·legis estiguin lliures de violència i perquè es respecti la llibertat individual de tots els alumnes”. En relació als últims casos d’assetjament escolar a Catalunya, Sierra ha proposat “crear un protocol específic sobre la transsexualitat perquè els professors sàpiguen cóm actuar en aquests casos”.

“Quantes vegades han d’insultar-te perquè es consideri assetjament?”, s’ha preguntat després de lamentar que “més de la meitat dels alumnes asseguren rebre agressions físiques o psíquiques”. I ha destacat que “totes les persones són diferents però iguals en drets i en llibertats”. “A C’s exigim respecte absolut a la llibertat individual, a la lliure identitat de les persones i a la igualtat” perquè “l’assetjament escolar és un atac a la democràcia”, ha manifestat.

Al debat de la moció de C’s al Govern de la Generalitat sobre la solidaritat, la igualtat i la unió entre tots els espanyols, el diputat Fernando de Páramo considera que “cal reformar el que no funciona a Catalunya i al conjunt d’Espanya però en cap cas trencar aquest país i saltar-se les seves lleis”. “En alguns llocs del món és impensable quelcom tan revolucionari com defensar en un parlament la unió, la solidaritat i la igualtat de tots els ciutadans d’un país”, ha lamentat.

Fernando de Páramo ha dit que al seu partit treballen “per solucionar els problemes de les persones sense llençar mai la tovallola de la política” perquè “en democràcia de vegades es guanya i de vegades es perd però no és poden saltar les lleis i la voluntat de la societat”. “Les grans nacions, quan estan unides, fan coses extraordinàries però és molt complicat progressar si els polítics afegeixen més problemes que solucions”, ha resolt.
*Votació Moció de C’s sobre la transfòbia:
– Punts 2 i 6.*bis: 119 a favor i 11 abstencions (PP).
– Punt 7: 62 a favor i 69 en contra (*JxSi i *CUP).
– Resta de la moció: Aprovada per unanimitat.

Volver a ACTUALIDAD