Actualitat

De Páramo: “La Generalitat ha fet amb els mitjans públics catalans el mateix que PP i PSOE en altres parts d’Espanya amb l’agreujant afegit del separatisme”

by cscatalunya — 17 febrer 2016 @ 11:32
Comparte

· Marina Bravo a Josep Rull: “Exerceixi les seves competències i treballi per millorar el servei de la xarxa ferroviària de Catalunya"

Barcelona, dimecres 17 de febrer del 2016.

El portaveu adjunt de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, ha alertat que “la Generalitat ha fet amb els mitjans públics catalans el mateix que PP i PSOE en altres parts d’Espanya amb l’agreujant afegit de la ideologia”. En una pregunta a la Generalitat sobre els mitjans de comunicació a Catalunya, De Páramo ha ofert a la consellera Neus Munté “treballar junts perquè els mitjans representin a tots els ciutadans i no estiguin al servei dels partits polítics”. Pel que li ha plantejat dues opcions: “O seguir dient que no passa res amb els mitjans a Catalunya o començar a canviar les coses”.

“Els catalans es mereixen uns mitjans de comunicació públics plurals”, ha defensat Fernando de Páramo. A més, li ha dit a Munté que “aquesta preocupació no és només de tots els grups de l’oposició” i li ha recordat que “els sindicats de periodistes i el comitè d’empresa de Tv3 i Catalunya Ràdio denunciaven que els mitjans catalans no presten servei a tota la societat”.

Per la seva banda, la diputada Marina Bravo ha instat al conseller de Territori, Josep Rull, a “exercir les seves competències i treballar per millorar el servei de la xarxa ferroviària de Catalunya, en lloc d’aprofitar el caos de Rodalies per demanar més competències al Govern d’Espanya”, després que el conseller sol·licités el traspàs total de la gestió de rodalies després de l’incident de la setmana passada a Barcelona.

En una pregunta al Govern al ple del Parlament, Bravo ha apostat per “millorar el servei perquè la xarxa ferroviària de Catalunya sigui més fiable i evitar que els usuaris deixin d’agafar el tren”. I li ha retret a Rull que “s’escudi en el mantra de que si la Generalitat tingués la gestió total de Rodalies, tot funcionaria bé” perquè “hi ha exemples que desmunten aquest argument: l’adjudicació d’ATLL o l’obra de la Línia 9 del metro de Barcelona”.

Volver a ACTUALIDAD