Actualitat

Arrimadas “C’s és l’únic partit capaç d’aconseguir reformes i l’estabilitat d’Espanya a través del diàleg i el consens”

by cscatalunya — 19 febrer 2016 @ 14:04
Comparte

• La líder de C’s a Catalunya proposa “fomentar el diàleg per no deixar fora a milions de persones que han votat a altres partits”

Sevilla, divendres 19 de febrer de 2016.

“Ciutadans és l’únic partit capaç d’aconseguir reformes i l’estabilitat d’Espanya a través del diàleg i el consens”. Així ho ha manifestat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, que ha destacat la necessitat“d’engegar el més aviat possible el Congrés dels Diputats per impulsar les reformes que Espanya necessita”. I ha alertat que “unes noves eleccions provocarien mesos d’inestabilitat”, després de les declaracions de Rajoy sobre unes possibles eleccions al juny.

Durant la conferència en el fòrum de la Fundació de la Cambra de Comerç de Sevilla presentat pel líder de C’s a Andalusia, Juan Marín, Arrimadas ha assegurat que “cal fomentar el consens i el diàleg per no deixar fora a milions de persones que han votat a altres partits”. I ha recordat que “a Espanya s’han acabat les majories absolutes per molts anys”.

Davant un centenar de persones, Inés Arrimadas ha assenyalat que “Ciutadans Andalusia ha aconseguit en un any amb només nou diputats més que altres formacions polítiques en trenta-cinc anys, impulsant iniciatives per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD