Actualitat

De Páramo: “A Ciutadans apostem per situar TV3 i Catalunya Ràdio com els millors mitjans per a tots els catalans”

by cscatalunya — 19 febrer 2016 @ 12:59
Comparte

• El portaveu a la Comissió de Control a la CCMA alerta que “és un missatge poc estètic pels catalans” que es nomeni director de la ràdio pública a qui ha estat soci de Puigdemont

Barcelona, divendres 19 de febrer del 2016.

El portaveu de Ciutadans (C’s) a la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Fernando de Páramo, ha assegurat que al seu partit volen “situar TV3 i Catalunya Ràdio com els millors mitjans per a tots els catalans”. A més, ha defensat “uns mitjans públics plurals i al servei de tota la societat”. “A C’s volem que cap ciutadà canviï de canal perquè no es sent representat i creiem que els missatges que es transmeten als mitjans públics són tant importants com complir les lleis”, ha afegit.

Sobre el nomenament de l’actual director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, que va ser soci de Carles Puigdemont, De Páramo ha avisat al president del Consell de Govern de la CCMA, Brauli Duart, que “és un missatge poc estètic pels catalans que es nomeni alt càrrec de la ràdio pública a un senyor que ha estat soci d’una empresa amb el president de la Generalitat”. “En aquest assumpte està aconseguint que tota l’oposició ens posem d’acord”, li ha dit.

A la seva intervenció en la pregunta sobre el programa ‘Els Matins’ del 20 de novembre del 2015, on un tertulià va titllar a l’Albert Rivera de falangista, De Páramo li ha traslladat al director de TV3, Eugeni Sallent, que “cap directiu de la televisió ni la presentadora Lídia Heredia van retreure aquest comentari al tertulià, ni rectificar o fer una trucada per demanar disculpes”. Per això, li ha demanat que “demani perdó” i que es comprometi a que “casos com aquest no tornin a succeir”.

En una pregunta a Sallent sobre el reflex de la societat catalana a la programació, De Páramo li ha retret que al programa ‘Afers Exteriors’ sobre Afganistan el periodista Miquel Calçada portava una bandera ‘estelada’ a la seva jaqueta: “això no beneficia l’objectiu de representar a tots els catalans”. I li ha recordat que “la junta electoral va retirar el logotip de la campanya d’estiu de TV3 perquè s’assemblava a la tipografia de la propaganda de JxSí”.

Volver a ACTUALIDAD