Actualitat

Marina Bravo a Rull: “Deixi a un costat la guerra de les competències i centri’s en resoldre els problemes dels catalans”

by cscatalunya — 22 febrer 2016 @ 20:36
Comparte

· La portaveu de C's a la comissió de Territori alerta que “la xarxa ferroviària catalana està empitjorant” i insta a la Generalitat a "coordinar-se amb el Govern d'Espanya per millorar-la”

Barcelona, dilluns 22 de febrer del 2016.

“Deixi a un costat la guerra de les competències i centri’s en resoldre els problemes dels catalans”. Així l’hi ha dit la portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió de Territori, Marina Bravo, al conseller Josep Rull durant la primera sessió de la comissió al Parlament. “Si centra els seus esforços en crear estructures d’un nou Estat ideal fora d’Espanya i desconnecta dels problemes reals, es trobarà amb C’s a l’oposició”, li ha dit a Rull després de destacar en la seva compareixença la voluntat de la Generalitat de ‘construir una nova república racional i sostenible’.

Marina Bravo ha proposat “centrar-se en que els trens arribin puntuals, recuperar temps de viatge competitius i reestructurar serveis” amb l’objectiu de “facilitar la gestió del trànsit, cobrir les necessitats dels territoris i fer més fiable i competent el servei de Rodalies”. “Aquesta conselleria té moltes necessitats, molts reptes i males herències”, ha assegurat. A més, ha alertat que “la xarxa ferroviària està empitjorant a Catalunya” i ha instat al conseller a“coordinar-se amb la ministra Ana Pastor per millorar-la”.

En relació a la proposta de Josep Rull de traspassar algunes línies ferroviàries, la portaveu de Ciutadans a la comissió de Territori ha explicat que “seria un procés llarg, amb moltes dificultats tècniques i que suposaria una gran inversió”. I ha plantejat que “ha de contemplar una possible negativa per part del Govern d’Espanya”. D’altra banda, ha insistit que les polítiques ambientals “han d’estar presents en totes les actuacions del Govern de la Generalitat”. I ha apostat per treballar perquè “el medi ambient no es vegi com un fre sinó com una oportunitat de desenvolupament”.

Volver a ACTUALIDAD