Actualitat

Joan García insta a la Generalitat a fer política per a tots els catalans i a respectar la majoria social que va apostar per la unió el 27-S

by cscatalunya — 24 febrer 2016 @ 15:13
Comparte

· El diputat de C’s demana als partits “sentit comú” i “garantir la igualtat i la solidaritat de tots” a la Comissió d'Afers Institucionals

Barcelona, dimecres 24 de febrer del 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Joan García, ha instat al Govern de la Generalitat a “fer política per a tots els catalans” i a “respectar la majoria social que va apostar per la unió el passat 27-S”. Al debat de la Proposta de Resolució de C’s sobre la diversitat social i política de Catalunya de la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament, García ha destacat que “els ciutadans van demostrar a les urnes que no donen suport, en la seva majoria, als postulats separatistes de JxSí i la CUP”. Per això, ha assegurat que “no existeix una majoria social per trencar amb la resta dels espanyols i per dividir els catalans”.


El diputat de Ciutadans ha advertit que “els separatistes estan posant en perill les institucions catalanes, que han de ser neutrals i estar allunyades de qualsevol projecte partidista”, perquè“estan al servei de tots els ciutadans de Catalunya”. I ha demanat a tots els grups parlamentaris“sentit comú i garantir els valors d’igualtat, solidaritat i unió”.


Per la seva banda, la diputada Noemí de la Calle ha proposat en una esmena de C’s sobre la violència masclista que ha estat acceptada, “incloure a les ‘víctimes invisibles’ com a afectats pel maltractament” perquè “fills, mares, germans i altres persones de l’entorn de les víctimes també pateixen les conseqüències”. A més, considera necessari “reforçar les campanyes de sensibilització contra el maltractament, dotar de més pressupost les mesures de prevenció i assistència a les víctimes i constituir un acord social i polític”.
“La violència masclista és una xacra que cal eradicar, hem de treballar junts per no sumar una víctima més”, ha defensat.

Volver a ACTUALIDAD