Actualitat

Inés Arrimadas: “Estem en un moment històric en el que cal valentia, generositat i diàleg per debatre reformes i no cadires”

by cscatalunya — 25 febrer 2016 @ 13:24
Comparte

• Arrimadas es reuneix amb el Director General de l’Associació Espanyola de Videojocs i aposta per “la innovació com a eina per crear llocs de treball de qualitat”

Barcelona, dijous 25 febrer del 2016.

“A Ciutadans estem en un moment històric en el que cal valentia, generositat i diàleg per debatre reformes i no cadires”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3, on ha reiterat que “C’s ha estat a l’alçada del què van demanar els espanyols a les urnes: diàleg i consens”.

Sobre l’acord per a un Govern Reformista i de Progrés signat entre Ciutadans i PSOE, Arrimadas ha lamentat que “el PP critiqui l’acord quan ells han dit que ‘no’ a l’encàrrec del Rei de formar Govern” i  l’ha instat que “s’uneixi al pacte perquè els set milions de persones que l’han votat no poden quedar-se fora d’un acord que garanteix l’estabilitat econòmica, la unió entre tots els espanyols i els drets socials i laborals”. I ha afegit que l’acord “també obre una finestra d’oportunitats per Catalunya i és la millor alternativa al separatisme” ja que “els catalans viuran millor en una Espanya que funcioni”.

Després de reunir-se amb el Director General de l’Associació Espanyola del Videojoc, José María Moreno, en motiu del Dia del Videojoc al Mobile World Congress de Barcelona, Arrimadas ha alertat de“la necessitat d’incorporar aquest sector a l’agenda política” i ha apostat per “la innovació com a eina per generar llocs de treball de qualitat i atraure inversions estrangeres”. I ha assenyalat que“el compromís de Ciutadans és tornar a situar Espanya en el mapa com a país d’oportunitats i de creixement econòmic”.

Volver a ACTUALIDAD