Actualitat

Joan García a Baiget: “Impulsar mesures per ajudar a les empreses catalanes és incompatible amb el projecte separatista del Govern”

by cscatalunya — 25 febrer 2016 @ 14:43
Comparte

· El portaveu a la comissió d’Empresa i Coneixement insta a la Generalitat a “aprofitar les sinèrgies amb el Govern d’Espanya” en benefici del sector empresarial

Barcelona, dijous 25 de febrer del 2016.

El portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió d’Empresa i Coneixement, Joan García, ha advertit al conseller Jordi Baiget que “impulsar mesures per ajudar a les empreses de Catalunya és incompatible amb el projecte separatista del Govern”. En relació a la compareixença del conseller d’Empresa i Coneixement sobre els objectius i les actuacions del Departament per a aquesta legislatura, García li ha preguntat “cóm pensa tenir accés als fons europeus dels que parla si treballa per treure Catalunya fora d’Espanya i la Unió Europea”. “Deixi de fer política ficció per a una hipotètica Catalunya independent i treballi per solucionar els problemes del sector empresarial català al present”, li ha dit.

A la primera sessió de la comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament, Joan García ha retret a Baiget que “el canvi de nom de la conselleria no ha estat encertat ja que el Departament de Treball s’ha quedat fora”. I considera que “això és un error perquè són departaments relacionats que s’han de coordinar de forma directa”. A més, ha instat al conseller a “aprofitar les sinèrgies amb el Govern d’Espanya i la resta de Comunitats Autònomes en benefici de les empreses i la indústria de Catalunya”.

En relació al tancament de la fàbrica de Covestro per la ‘falta de competitivitat’ a la planta tarragonina que alertava l’empresa química, el portaveu de Ciutadans a la comissió d’Empresa i Coneixement ha qüestionat al conseller “què pensa fer per evitar la deslocalització d’empreses, que marxen per la inestabilitat i la desconfiança que crea el projecte separatista de la Generalitat”.

Volver a ACTUALIDAD