Actualitat

Ciutadans (C’s) sol·licita al Parlament que celebri el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme

by cscatalunya — 26 febrer 2016 @ 13:57
Comparte

● Carrizosa afirma que la sentència del TSJC sobre l'ús exclusiu del català entre els funcionaris és en favor de “la seva llibertat a expressar-se en qualsevol de les llengües oficials de Catalunya”

Barcelona, divendres 26 de febrer de 2016.

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha sol·licitat* que “el Parlament celebri el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme” perquè “tinguin el reconeixement que es mereixen per part de les institucions”.
“Les víctimes del terrorisme han tingut un comportament exemplar i sempre han demanat Justícia, no venjança”, ha afirmat Carrizosa. I ha recordat que “a Catalunya hi ha més d’un centenar de víctimes del terrorisme”.
En una roda de premsa en el Parlament, Carrizosa ha advertit que “en qüestions com aquesta no hauria d’haver-hi colors polítics”. A més, ha instat a la resta de formacions polítiques a “donar exemple d’unió de tots els partits en favor de les víctimes” i ha criticat que alguns dirigents polítics “facin homenatges i visitin a terroristes condemnats”.
Sobre la sentència del TSJC que anul·la l’ús exclusiu del català en l’Administració, Carrizosa ha assegurat que és en favor de “la seva llibertat a expressar-se en qualsevol de les llengües oficials de Catalunya”. I li ha recordat al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, que “no es pot acusar a un Tribunal d’estar polititzat simplement perquè no s’està d’acord amb la sentència dictada”, després que Junqueras hagi criticat la ‘politització del Tribunal’.

 

11 de marzo.- acto de conmemoración de las víctimas de atentados terroristas

Volver a ACTUALIDAD