Actualitat

De Páramo: “Mentre el Govern renuncia a millorar la sanitat, C’s sí ho farà impulsant un grup de treball amb el sector farmacèutic”

by cscatalunya — 29 febrer 2016 @ 14:47
Comparte

•El portaveu adjunt de C’s alerta que “l’ANC enganya als funcionaris” en publicar un informe on hi diu que “saltar-se les lleis en democràcia no té conseqüències”

Barcelona, dilluns 29 de febrer del 2016.

El portaveu adjunt de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Fernando de Páramo,  ha anunciat que C’s “mentre el Govern renuncia a millorar la sanitat a Catalunya, C’s sí ho farà impulsant la creació d’un grup de treball amb tots els agents del sector farmacèutic”, després que el conseller de Salut, Toni Comín, hagi assegurat que sense pressupostos no es poden reduir les llistes d’espera. I ha explicat que Ciutadans ha pres aquesta iniciativa després de reunir-se amb diferents col·lectius del sector per “començar a treballar pels veritables problemes dels ciutadans, enlloc de seguir amb el debat separatista”.

El portaveu adjunt de C’s ha explicat en roda de premsa a la seu del partit a Barcelona que Ciutadans treballarà per “fomentar l’atenció domiciliària, facilitar l’accés dels ciutadans als medicaments i trobar solucions per acabar amb els  impagaments  de la Generalitat a les farmàcies”. I ha instat a la resta de grups parlamentaris a que hi donin suport.

Sobre l’informe de l’ANC que descarta que els funcionaris públics puguin ser acusats per sedició per“incomplir la llei i col·laborar amb el full de ruta separatista”, Fernando de Páramo ha demanat a l’Assemblea que “no enganyi els funcionaris, perquè saltar-se les lleis en qualsevol democràcia té conseqüències”. A més, ha criticat que “els separatistes posin, contínuament, entre l’espasa i la paret els treballadors públics” i els ha recordat que “els funcionaris són de tots els catalans, més enllà dels colors polítics”.

Volver a ACTUALIDAD