Actualitat

C’s aconsegueix que la consellera Bassa comparegui al Parlament per donar explicacions sobre assetjament i abusos sexuals a menors

by cscatalunya — 1 març 2016 @ 18:08
Comparte

• Sonia Sierra alerta que “mentre la Generalitat destina diners en el seu full de ruta separatista hi ha alumnes que han d’estudiar en barracons”

Barcelona, dimarts 1 de març del 2016.

El Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s) ha aconseguit que la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, comparegui per donar explicacions al Parlament sobre les actuacions del Govern de la Generalitat en assetjament escolar i abusos sexuals a menors, després que s’hagin denunciat diversos casos d’aquest tipus en centres educatius de Catalunya.

La portaveu de C’s a la Comissió, Sonia Sierra, ha lamentat “la manca de coordinació  entre el Departament d’Ensenyament i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies” i ha instat a la Consellera a que “expliqui els protocols d’actuació que s’han seguit en aquests casos per determinar quins són els aspectes que cal millorar”, ja que “és intolerable que continuïn esclatant tants cassos d’assetjament escolar i d’abusos sexuals a menors”. 

D’altra banda, Sierra ha criticat “les condicions en les quals es troben algunes escoles públiques” i que “mentre la Generalitat fa retallades en educació i destina els diners en fomentar el separatisme” hi ha alumnes “que han d’estudiar en barracons”. En el debat de la proposta de resolució sobre la construcció del nou edifici de l’Escola Ernest Lluch de L’Hospitalet de Llobregat, la portaveu de C’s a la Comissió ha demanat al Govern de la Generalitat que “iniciï la licitació del projecte de construcció de l’edifici definitiu”. A més, li ha demanat que “elabori un calendari per a la construcció del nou edifici de l’escola Paco Candel i aclareixi quan té previst retirar les teulades d’uralita de l’escola Frederic Mistral” perquè “els alumnes puguin estudiar en unes condicions pròpies d’una escola pública de qualitat”.

Volver a ACTUALIDAD