Actualitat

José María Espejo-Saavedra: “Per primera vegada en democràcia el Parlament no fa cas d’un informe dels seus propis Serveis Jurídics”

by cscatalunya — 1 març 2016 @ 11:17
Comparte

El vicepresident segon del Parlament assegura que la decisió de la Mesa de crear les ponències separatistes “lesiona els drets de la resta de grups parlamentaris”

“Per primera vegada en democràcia el Parlament no fa cas d’un informe dels seus propis Serveis Jurídics”. Així ho ha alertat el vicepresident segon de la cambra catalana, José María Espejo-Saavedra (C’s), després de la reunió de la Mesa en la qual s’ha decidit admetre a tràmit la creació de les ponències separatistes de JxSí i la CUP. “Els lletrats del Parlament van deixar clar en l’informe jurídic que aquestes ponències no es podien crear si no compten amb el consens de la majoria dels grups”, ha recordat.

En declaracions als mitjans de comunicació al Parlament, Espejo- Saavedra ha criticat que “és una decisió insòlita que lesiona els drets de la resta de grups parlamentaris”. I ha explicat que “els partits ara podran fer peticions de reconsideració i posteriors recursos davant la Justícia”.

Volver a ACTUALIDAD