Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “Deixi d’enganyar als catalans amb més estructures i oficines per la independència i parli de: corrupció, sanitat i educació”

by cscatalunya — 2 març 2016 @ 12:13
Comparte

· Arrimadas aposta “pel diàleg i el realisme” i li recorda al president que “no té una majoria social per seguir endavant amb el seu full de ruta separatista”

Barcelona, dimecres 2 de març del 2016.

“Deixi d’enganyar als catalans amb més estructures i oficines per la independència i parli de: corrupció, sanitat i educació”. Així s’ha dirigit la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després que la Generalitat anunciés ahir la creació d’una oficina per impulsar la separació de Catalunya del conjunt d’Espanya i de la UE. “En què beneficia això als catalans?”, li ha preguntat a Puigdemont.

Durant la sessió de control al Govern al Ple del Parlament, Arrimadas li ha retret al president que “les últimes actuacions del govern català són els jocs de paraules, com ha passat amb l’Institut d’Estudis Autonòmics i amb el Departament d’Acció Exterior”, després del canvi del nom de la conselleria de Raül Romeva a ‘Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència’. “Per molt que Romeva s’obstini a fer política exterior, la Generalitat no pot passar per sobre de la Llei i no té competències per exercir-la”, ha afegit.

“La Generalitat pretén enganyar a tots els catalans, a la majoria social no independentista i a les persones que legítimament confien en la independència”, ha manifestat Arrimadas. Per això, ha instat als membres del Govern a “negociar reformes que beneficiïn a tots els ciutadans i un millor sistema de finançament amb el Govern d’Espanya, com fa C’s des del diàleg, la transversalitat i el realisme”.

Volver a ACTUALIDAD