Actualitat

Joan Garcia a Baiget: “Treballi per aconseguir sinèrgies en indústria amb el conjunt d’Espanya i d’Europa i abandoni el projecte separatista”

by cscatalunya — 2 març 2016 @ 12:08
Comparte

·El diputat de C’s aposta per “un pacte català per la indústria amb tots els grups per situar-la en el centre del debat polític”

Barcelona, dimecres 2 de març del 2016.

“Treballi per aconseguir sinèrgies en indústria amb el conjunt d’Espanya i d’Europa i abandoni el projecte separatista”. Així s’ha dirigit el diputat de Ciutadans (C’s), Joan Garcia, al conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, en la sessió de control al Govern del ple del Parlament. I ha demanat a la Generalitat que “deixi de treballar per una minoria dels catalans i treballi per a tots, impulsant la industrialització de Catalunya de cara al 2020”.

 

El diputat de Ciutadans ha apostat per impulsar “un pacte català per la indústria amb el consens de tots els grups parlamentaris” per aconseguir “situar-la en el centre del debat polític”. A més, sobre el projecte ‘Més Indústria’, Joan Garcia ha instat al Govern de la Generalitat que “expliqui per què no ha implementat gran part de les propostes que recull el document” i li ha recordat que a Catalunya “el 2% de les empreses industrials han desaparegut el 2015 i el PIB industrial no ha variat fins ara”.

Volver a ACTUALIDAD