Actualitat

Carrizosa: “C’s aconsegueix que per primera vegada en la història del Parlament es posin en qüestió els aforaments polítics”

by cscatalunya — 3 març 2016 @ 13:57
Comparte

• C’s aconsegueix, també, que els grups es comprometin a no tenir investigats per corrupció política ni a les llistes electorals ni com a alts càrrecs de partit i proposa “suprimir les oficines dels ex-presidents de la Generalitat”

Barcelona, dijous 3 de març del 2016.

“Per primera vegada en la història el Parlament s’ha posat en qüestió els aforaments polítics gràcies a C’s”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després que s’hagi aprovat per unanimitat a la moció* de C’s sobre les prerrogatives d’alguns polítics al ple del Parlament. I ha destacat que “Ciutadans també ha aconseguit que els partits es comprometin a no tenir investigats per corrupció política ni a les llistes electorals ni com a alts càrrecs de partit”.

 

Pel que fa a la proposta de C’s de suprimir les oficines dels expresidents de la Generalitat, Carrizosa ha criticat, en declaracions als mitjans de comunicació al Parlament, que “JxSí, PSC i CUP hagin votat en contra d’eliminar-les, quan suposen una gran despesa als catalans mentre retallen en educació, sanitat o polítiques socials”.

 

(*) Votació Moció de C’s sobre les prerrogatives d’alguns polítics:

Punts 2 (nomenament dels membres de l’òrgan de govern del Poder Judicial): 120 a favor i 10 abstencions (CUP).
Punt 5 8oficines dels ex-presidents): 34 a favor, 86 en contra (PSC, JxSí-CUP) i 10 abstencions (CSQP).
Resta de la moció: Aprovada per unanimitat.

Volver a ACTUALIDAD