Actualitat

C’s torna a condemnar el franquisme al Parlament i insta als partits a tenir memòria històrica per preservar la democràcia

by cscatalunya — 3 març 2016 @ 20:42
Comparte

• El diputat de C’s, Sergio Sanz, defensa que “la memoria històrica serveixi per preservar la democràcia”

Barcelona, dijous 3 de març del 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Sergi Sanz, ha manifestat, en el ple del Parlament, que “C’s condemna el franquisme i qualsevol forma de totalitarisme”, ja que “va impedir l’exercici de la llibertat i la democràcia dels espanyols”. Sanz ha assegurat que “C’s defensa la democràcia i rebutja també l’exaltació de la dictadura i la dels seus símbols” i ha recordat que des del seu partit ja s’ha condemnat en reiterades ocasions el franquisme i que cal seguir fent-ho.
Al debat sobre la memòria històrica, la simbologia i la nomenclatura feixista a l’espai públic, el diputat de C’s ha destacat que “si avui es condemna el franquisme és perquè sabem què és la democràcia i la llibertat”. A més, ha demanat als altres partits que “respectin les lleis i les institucions democràtiques perquè permeten treballar pel progrés i pel benestar de la nostra societat” i que “la memòria històrica serveixi per preservar la democràcia”.

Volver a ACTUALIDAD