Actualitat

Marina Bravo: “La Generalitat ha d’explicar com afectarà i quant costarà el nyap d’ATLL a tots els catalans”

by cscatalunya — 3 març 2016 @ 12:07
Comparte

• C’s aconsegueix el suport de tots els grups parlamentaris perquè el Govern “doni explicacions sobre la major privatització de la història de Catalunya”

Barcelona, dijous 3 de març del 2016.

La diputada de Ciutadans (C’s), Marina Bravo, ha assegurat que “la Generalitat ha d’explicar com afectarà i quant costarà el nyap d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a tots els catalans”, després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que considera que el concurs d’adjudicació de la gestió de l’aigua s’ha de repetir, i a l’espera que el Tribunal Suprem dicti una sentència definitiva. I ha reiterat que aquesta acció suposa “la major privatització de la història de la Generalitat de Catalunya per quadrar els comptes i tapar la mala gestió del Govern”.


Durant el debat de la moció de C’s sobre la gestió de l’aigua del Ple del Parlament, Bravo ha advertit que“ATLL es va malvendre i va ser una mala decisió treure-la a concurs perquè es va fer sense tenir una visió clara de l’estratègia política de la gestió de l’aigua”. I ha instat a la Generalitat a “aportar dades i impulsar mesures per trencar amb la maledicció de generar problemes als catalans en lloc de solucionar-los”.


La diputada de C’s considera que “quelcom tan complex com la concessió d’un servei del proveïment de l’aigua per més de la meitat dels catalans durant 50 anys no pot fer-se amb presses”. “Cada nova sentència es centra en una irregularitat diferent a l’anterior”, ha alertat després que l’Oficina Antifrau de Catalunya hagi denunciat que Acciona ha facturat més de 12 milions d’euros per treballs no autoritzats per la Generalitat.
La diputada de Ciutadans considera “increïble que des del Govern segueixin defensant el mantra que la gran solució és que Catalunya ho gestiono tot” perquè “la concessió d’ATLL és un exemple que demostra que la Generalitat no ho fa tot bé”.

Volver a ACTUALIDAD