Actualitat

Carlos Carrizosa: “JxSí i la CUP no respecten ni l’Estatut, ni la Constitució ni el propi Reglament del Parlament”

by cscatalunya — 4 març 2016 @ 12:54
Comparte

Ciutadans registra una petició a la Mesa de la cambra catalana perquè reconsideri la creació de les ponències separatistes

“JxSí i la CUP no respecten ni l’Estatut, ni la Constitució ni el propi Reglament del Parlament”. Així ho ha alertat el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després de registrar una petició a la Mesa de la cambra catalana perquè reconsideri la creació de les ponències separatistes. En relació a l’admissió a tràmit per impulsar la ponència conjunta de les tres lleis presentades per JxSí i la CUP en la darrera reunió de la Mesa, Carrizosa ha destacat que “els dos partits separatistes estan imposant els seus vots en contra dels drets dels diputats i contra la majoria social que no dóna suport al seu projecte de separar Catalunya del conjunt d’Espanya i de la UE”.

 

En una roda de premsa al Parlament després de registrar una petició a la Mesa de la cambra perquè reconsideri la creació de les ponències separatistes, Carlos Carrizosa ha recordat que “és la primera vegada que la Mesa no fa cas al un informe dels Serveis Jurídics del Parlament, que van desaconsellar tramitar una ponència conjunta sense el suport de la majoria dels grups parlamentaris”.

Volver a ACTUALIDAD