Actualitat

Inés Arrimadas: “C’s està treballant per aconseguir un acord que garanteixi diàleg, reformes i estabilitat. No renunciarem a cap dels tres”

by cscatalunya — 5 març 2016 @ 19:41
Comparte

La líder de C’s a Catalunya destaca que “per primera vegada en democràcia dos partits s’han posat d’acord en un full de reformes per governar Espanya els propers anys”

“C’s està treballant per aconseguir un acord que garanteixi diàleg, reformes i estabilitat. No renunciarem a cap dels tres”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després que el Congrés hagi rebutjat investir a Pedro Sánchez president del Govern d’Espanya. Durant una visita a la zona modernista de Reus juntament amb regidors, diputats i altres membres del partit a Tarragona, Arrimadas ha dit que “és un gran pas que per primera vegada en democràcia dos partits a nivell nacional s’hagin posat d’acord en un full de reformes per governar Espanya els propers anys”. “Cal defensar l’interès general i deixar de banda els interessos partidistes”, ha maniferstat.

La líder de Ciutadans a Catalunya assegura que “les urnes han deixat un missatge molt clar: no hi ha majories absolutes; Espanya és plural i els partits ens hem de posar d’acord”. “Tenim temps i hi ha espai de consens, només cal voluntat política per arribar a un acord”, ha afegit.

En relació a la seva visita a Reus, ha explicat que “C’s, com sempre, està molt a prop del territori, escoltant la realitat i les necessitats dels ciutadans per tal de portar al Parlament propostes per solucionar els problemes de tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD