Actualitat

Carlos Carrizosa emplaça al PSC a portar al Parlament l’acord de Ciutadans i el PSOE al Congrés dels Diputats

by cscatalunya — 6 març 2016 @ 12:10
Comparte

El portaveu parlamentari recorda que les línies vermelles per negociar amb altres grups són: “lluitar contra la pobresa, l’atur i la corrupció, reformar la Llei Electoral i despolititzar la Justícia”

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha emplaçat al PSC ha “portar al Parlament de Catalunya l’acord de C’s i el PSOE al Congrés dels Diputats”. Sobre el rebuig del Congrés a investir Pedro Sánchez president del Govern d’Espanya, Carrizosa ha destacat que “C’s ha aconseguit que Pedro Sánchez es comprometi a complir 200 mesures reformistes i per a la regeneració política”.

En una entrevista al programa ‘l’Entrevista del Diumenge’ del 3/24, ha explicat que les línies vermelles de C’s per negociar amb altres grups són: “lluitar contra la pobresa, l’atur i la corrupció, reformar la Llei Electoral i despolititzar la Justícia”, entre d’altres mesures.

Sobre el paper del PP a les negociacions per investir el president del Govern d’Espanya, Carrizosa considera que“el PP ha de plantejar-se si Mariano Rajoy és la persona que ha d’encapçalar el canvi que els ciutadans han demanat a les urnes”. “Els votants del PP estarien d’acord amb les propostes que hem fet signar als socialistes”, ha manifestat.

En resposta a una pregunta de Ramon Pellicer sobre les darreres actuacions de la Generalitat, Carrizosa ha alertat que “és urgent que el Govern es posi a treballar pel benestar dels catalans i abandoni el projecte separatista, que rebutgen la majoria dels ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD