Actualitat

De Páramo: “C’s li porta dos mesos d’avantatge a Puigdemont: mentre ell només treballa per la independència, nosaltres ho estem fent pels veritables problemes dels catalans”

by cscatalunya — 14 març 2016 @ 11:44
Comparte

· C’s proposa avui establir una ajuda de 700 euros anuals per cada menor de 18 anys per les famílies amb més dificultats amb l'objectiu “d'avançar en la lluita contra la pobresa, que afecta a una de cada cinc famílies catalanes”

Barcelona, dilluns 14 de març del 2016.

El portaveu adjunt de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Fernando de Páramo, ha manifestat que “C’s li porta dos mesos d’avantatge a Puigdemont” ja que “mentre el seu Govern treballa per la independència a C’s fem propostes per millorar la vida de tots els catalans: hem proposat suprimir els aforaments, s’han aprovat ajudes pels autònoms i mesures per millorar reduir les llistes d’espera als hospitals”.

“Una de cada cinc famílies a Catalunya estan en risc de pobresa”, ha alertat de Páramo. Per això, ha anunciat que avui el seu partit registrarà al Parlament una Proposició de Llei per“establir una ajuda de 700 euros per cada menor de 18 anys en famílies catalanes amb més dificultats per avançar en la lluita contra la pobresa”. Aquesta mesura complementa“els 290 euros anuals que dóna l’Estat”, amb la qual cosa les famílies tindrien una ajuda total de “1000 euros anuals”.

De Páramo ha demanat els altres grups parlamentaris que “donin suport a la iniciativa”perquè “és una qüestió de prioritats i de voluntat política”. A més, ha expressat que es tracta d’una “mesura realista i assumible en els pressupostos actuals de la Generalitat”i només “tindria un cost de 75 milions d’euros, el què suposa un 0,2% aproximadament del pressupost”.

En relació a la noticia publicada avui pel diari ‘El Mundo’ on s’explica que la Generalitat ha pagat a través de la Diputació de Barcelona l’IRPF dels seus treballadors a l’Agència Tributària catalana en comptes de fer-ho directament a l’espanyola, de Páramo ha criticat que “amb la conducta irresponsable del Govern de la Generalitat els treballadors públics no poden fer el seu treball amb llibertat i complint la llei”. I ha assegurat que“Ciutadans està en contra de la política de bàndols i de dividir els funcionaris pel què pensin, posant-los entre l’espasa i la paret”.

Per una altra banda, el Secretari de Comunicació del partit ha criticat que “Rajoy s’hagi negat a tot: a presentar-se com a candidat del debat d’investidura i a sumar-se al pacte PSOE-C’s”. Tot i així, de Páramo ha dit que “C’s continua amb la mà estesa per parlar de reformes” i que “el PP ens expliqui en què no estan d’acord: en acabar amb els aforaments? En ajudar els autònoms? En no pujar els impostos?”.

* Adjuntem la Proposició de Llei de Ciutadans (C’s) sobre prestació per fill a càrrec menor de 18 anys. 

 

Proposició de llei de Ciutadans sobre prestació per fill a carrec menor de 18

 

Volver a ACTUALIDAD