Actualitat

Ciutadans demana que els protocols contra l’assetjament a les escoles arribin de manera clara als docents

by cscatalunya — 15 març 2016 @ 16:08
Comparte

C’s aconsegueix que s’aprovi una proposta de resolució per aplicar millores a l’escola Serra de Marina de Santa Coloma de Gramenet

La portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió d’Ensenyament, Sonia Sierra, ha demanat que els protocols per lluitar contra l’assetjament escolar “arribin de manera  clara i fàcil als docents”. Sierra ha reconegut que els els procediments establerts  estan bé però ha remarcat que cal “facilitar la feina al professorat” perquè, ha afegit, “si no es fa bé les víctimes poden arrossegar seqüeles al llarg de tota la seva vida”.

En la Comissió d’Ensenyament  celebrada avui al Parlament, la  diputada de C’s ha senyalat que tot i que els protocols d’actuació “són correctes”, és essencial que “es transmetin de forma eficient als centres educatius”.

En la mateixa sessió de la Comissió Ciutadans ha aconseguit l’aprovació d’una proposta de resolució perquè la Generalitat faci millores a l’escola Serra de Marina de Santa Coloma de Gramenet i ha instat al govern a “posar fil a l’agulla”.  Sonia Sierra ha recordat que al centre “hi ha problemes en el servei de menjador, que encara no disposa d’una aula de psicomotricitat i que no disposa de connexió a internet” i ha manifestat  que els alumnes de l’escola han de  “poder gaudir d’una educació digna i de qualitat”.

Volver a ACTUALIDAD