Actualitat

C’s aconsegueix que la Junta de Portaveus del Parlament faci una declaració per condemnar el terrorisme i recordar a les seves víctimes cada 11 de març

by cscatalunya — 15 març 2016 @ 17:39
Comparte

• El portaveu parlamentari lamenta que la Generalitat ampliï el personal de l'Agència Tributària de Catalunya i aposta per una Administració “àgil, eficient i sense duplicitats”

Barcelona, dimarts 15 de març del 2016.

“Ciutadans ha aconseguit que la Junta de Portaveus del Parlament faci una declaració* en condemna al terrorisme i en suport a les seves víctimes”. Així ho ha anunciat el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després de la reunió de la Mesa de la cambra catalana. I ha criticat que “tots els grups, excepte la CUP, han subscrit aquesta declaració, una qüestió transversal que demostra el suport humà i polític que han de tenir les víctimes del terrorisme”. “No hem aconseguit que es llegeixi al ple del Parlament perquè la CUP s’ha negat a condemnar el terrorisme amb aquesta declaració però a C’s seguirem treballant perquè es celebri institucionalment els propers anys”, ha explicat.

En roda de premsa al Parlament, el portaveu del Grup Parlamentari ha destacat del ple que comença demà a la cambra catalana que “Ciutadans presenta dues interpel·lacions, una sobre sanitat i una sobre medi ambient”, i una moció que insta al conseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Raül Romeva, a “explicar la seva agenda internacional”. A més, ha insistit que “la Generalitat ha de fer Acció Exterior per atreure inversions i turisme i promocionar la cultura catalana, quelcom pel que sí té competències” i desitja que “tots els grups votin demà en aquest sentit per ajudar a impulsar l’Acció Exterior de Catalunya”.

En relació al decret aprovat per la Generalitat per ampliar amb 40 treballadors el personal de l’Agència Tributària de Catalunya, Carrizosa ha lamentat que el Govern “ampliï l’administració pública buscant fer més estructures d’Estat”. “A C’s apostem per acabar amb les duplicitats per simplificar l’Administració i que sigui més àgil, eficient i barata”, ha defensat.

(*) Adjuntem la declaració en condemna al terrorisme i en suport a les seves víctimes, impulsada per C’s.

 

DECLARACIÓ DE LA JUNTA DE PORTAVEUS DE CONDEMNA AL TERRORISME

Volver a ACTUALIDAD