Actualitat

Ciutadans (C’s) aconsegueix que el Parlament insti a la Generalitat a augmentar la inversió en polítiques d’infància

by cscatalunya — 16 març 2016 @ 08:16
Comparte

· La portaveu de C’s a Infància demana al Govern que “deixi de perdre el temps perquè les necessitats bàsiques dels infants ja no es poden prorrogar més”

Barcelona, dimarts 15 de març del 2016.

Ciutadans (C’s) ha aconseguit que la comissió d’Infància del Parlament de Catalunya hagi aprovat per unanimitat augmentar la inversió en infància assolint la mitjana europea en un màxim de cinc anys. La diputada de C’s, Noemí de la Calle, ha alertat que “la inversió social en famílies i infància és una assignatura pendent, tant a Catalunya com a la resta d’Espanya”, ja que se situa en un 0,9% del PIB i un 1,4% respectivament, “mentre que la mitjana europea és d’un 2,2%”, segons dades de l’Eurostat de 2012.

De la Calle ha manifestat en el debat de la Proposta de Resolució sobre la despesa pressupostària en polítiques d’infància i família, que C’s té l’objectiu “de garantir millors polítiques de protecció a l’infant” perquè “invertir en infància és la millor forma de garantir la igualtat d’oportunitats”. I ha destacat que aquesta “és una reivindicació contínua d’algunes entitats socials, entre elles UNICEF i Save The Children”.

La portaveu de C’s a la Comissió, Laura Vílchez, ha demanat al Govern de la Generalitat que “expliqui quina serà la partida econòmica que es destinarà a la infància” i que “deixi de perdre el temps perquè les necessitats bàsiques dels infants ja no es poden prorrogar més”.

 

20160315- Laura Vilchez

Volver a ACTUALIDAD