Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “A C’s no li permetrem que utilitzi als funcionaris públics pel seu full de ruta separatista”

by cscatalunya — 16 març 2016 @ 12:08
Comparte

• Arrimadas alerta que “la Generalitat no té competències per obligar als catalans a ingressar els seus impostos en l'Agència Tributària de Catalunya”

Barcelona, dimecres 16 de març del 2016.

“A Ciutadans (C’s) no els permetrem que utilitzin als funcionaris catalans pel seu full de ruta separatista”. Així l’hi ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després que la Diputació de Barcelona hagi anunciat que vol recaptar els impostos de treballadors públics per traspassar-los a l’Agència Tributària de Catalunya. I li ha retret que la Generalitat “està posant als funcionaris catalans entre l’espasa i la paret i en una situació d’incertesa”.

Durant la pregunta al president del ple del Parlament, la líder de C’s a Catalunya ha alertat que “la Generalitat no té competències per obligar a milers de contribuents catalans a ingressar els seus impostos en la Diputació de Barcelona ni per gestionar les seves dades personals”. I li ha preguntat a Puigdemont si “té pensat repetir aquesta actuació des d’altres administracions públiques com la Generalitat”, quelcom al que el president no ha contestat.

“Vostès ja han utilitzat als funcionaris per finançar-se i ara volen que participin de les seves estructures d’Estat”, li ha advertit Arrimadas. A més, li ha retret que els funcionaris catalans són els “que més han sofert les retallades al conjunt d’Espanya i els únics que encara no han cobrat la paga extra del 2012”. I li ha assegurat que des de C’s protegiran als empleats públics, “que han de treballar amb parcialitat i sense ingerències polítiques”.

Volver a ACTUALIDAD