Actualitat

David Mejía: “C’s defensa uns mitjans de comunicació públics, independents, plurals i qualificats”

by cscatalunya — 17 març 2016 @ 14:37
Comparte

Mejía celebra que el Parlament hagi aprovat la moció per escollir en una única volta i per majoria de 2/3 als membres del consell de la CCMA

“Ciutadans (C’s) defensa uns mitjans de comunicació públics, independents, plurals i qualificats”. Així ho ha dit el diputat de C’s, David Mejía, després d’aprovar-se la moció del PSC sobre la viabilitat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), en la qual s’afegia la proposta anunciada per C’s perque “s’escullin en una única volta i per majoria de 2/3 als membres del consell de la CCMA, suprimint la segona volta per majoria absoluta”.

Durant el debat del ple del Parlament, el diputat de Ciutadans ha assegurat que “la moció aprovada va en la línia de la Proposició de Llei que C’s va registrar al febrer per garantir la pluralitat dels mitjans de comunicació catalans”. I que l’elecció dels membres del consell de la CCMA “a partir d’ara, apostarà per designar a professionals qualificats i independents a través d’àmplies majories”.

David Mejía ha conclòs que “a major consens, més democràcia i a major pluralitat, més credibilitat”. I li ha recordat al govern català que “cada vegada hi ha veus més crítiques amb l’evident instrumentalització dels mitjans públics a Catalunya” i l’ha convidat a “fer autocrítica i treballar per convertir els nostres mitjans en un exemple de pluralitat i credibilitat”.

Volver a ACTUALIDAD