Actualitat

Arrimadas: “Seria un error anar a unes noves eleccions perquè tenim temps, marge i suma parlamentària, només falta voluntat política”

by cscatalunya — 21 març 2016 @ 13:08
Comparte

Arrimadas afirma a TVE que Catalunya necessita “una oposició constructiva que es preocupi pels veritables problemes dels catalans”

“Seria un error anar a unes noves eleccions perquè tenim temps, marge i suma parlamentària, només falta voluntat política”. Així ho ha manifestat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Els Desayunos’ de TVE i ha instat al PP a “asseure’s a la taula amb Ciutadans i a sumar-se al pacte signat amb el PSOE perquè les bases de l’acord són compatibles amb els seus votants”.

“El PP demana una gran coalició amb C’s i PSOE però es nega a parlar sobre la base d’un acord”, ha lamentat Arrimadas. I ha assegurat que el pacte signat amb els socialistes “no posarà en risc la unió dels espanyols, sinó que farà reformes i millorarà la qualitat en educació o en sanitat”, quelcom que “agrada també als votants del PP”. A més, la líder de C’s a Catalunya ha destacat que “C’s està fent un bon treball perquè parla de reformes i no de lideratges” i ha afegit que el seu partit ha aconseguit que “el PSOE torni a la moderació i s’obri un espai de diàleg que garanteixi la unió dels espanyols”, en referència a la defensa del PSC d’un referèndum d’autodeterminació en 2012.

Sobre la situació a Catalunya, la líder de l’oposició ha alertat que “Catalunya necessita una oposició constructiva que es preocupi pels veritables problemes dels catalans i que expliqui quines són les mentides del Govern de la Generalitat”“Tindrà a Ciutadans al costat per millorar els serveis bàsics o per dialogar amb el Govern d’Espanya, però serem un mur ferm contra els qui volen separar als catalans dels espanyols”, ha advertit. En referència a la reunió del passat divendres entre Oriol Junqueras i el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, Arrimadas ha dit que “és molt més útil pels catalans que dialogui amb els ministres abans que els hi digui que volen desconnectar” i ha afegit que “per fi se n’adona que Catalunya necessita el finançament del FLA”.

Volver a ACTUALIDAD