Actualitat

Carlos Carrizosa: “JxSí no pot deixar la política catalana en mans dels antisistema de la CUP”

by cscatalunya — 22 març 2016 @ 12:15
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s alerta que “JxSí vol guanyar temps” després que la Mesa del Parlament hagi posposat el debat de la moció separatista de la CUP

“JxSí no pot deixar la política catalana en mans dels antisistema de la CUP”. Així ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després que la Mesa del Parlament hagi posposat a la propera setmana el debat sobre l’admissió a tràmit de la moció de la CUP per ratificar la declaració de ruptura votada a la cambra catalana.

En declaracions als mitjans de comunicació als passadissos del Parlament, Carrizosa ha alertat que “JxSí ha tirat la pilota cap endavant per guanyar temps” i que, això, “demostra que la Generalitat és un ostatge de la CUP, que no afluixa en la seva voluntat de separar als catalans del conjunt d’Espanya i de la UE”. I ha advertit que aquesta és una mostra més que“ni els propis impulsors del projecte separatista es posen d’acord amb el seu full de ruta”.

Volver a ACTUALIDAD