Actualitat

Carlos Carrizosa: “La moció separatista de la CUP és un desafiament a la democràcia i un repte al Tribunal Constitucional”

by cscatalunya — 29 març 2016 @ 14:14
Comparte

• El portaveu parlamentari alerta que alguns membres de la Mesa del Parlament “han deixat de complir la seva funció en admetre a tràmit la moció il·legal de la CUP”

Barcelona, dimarts 29 de març del 2016.

“La moció separatista de la CUP és un desafiament a la democràcia i un repte al Tribunal Constitucional”. Així ho ha alertat el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després que la Mesa del Parlament hagi admès a tràmit la moció de la CUP per ratificar la declaració de ruptura votada en la cambra catalana.

En declaracions als mitjans de comunicació als passadissos del Parlament, Carrizosa ha destacat que “alguns membres de la Mesa han deixat avui de complir la seva funció” ja que “han permès que segueixi endavant la tramitació d’una moció que és il·legal perquè el Tribunal Constitucional va anul·lar la declaració separatista del 9 de novembre”. 

El portaveu parlamentari de Ciutadans considera que “el grup de JxSí està posant en perill l’autogovern de Catalunya, generant inestabilitat jurídica i econòmica”. “No hi ha dreceres que passin per incomplir la legalitat”, ha assegurat.

Volver a ACTUALIDAD