Actualitat

Sanz: “Mentre C’s treballa per tenir uns serveis públics de qualitat, al Govern només li interessa trobar el seu projecte separatista”

by cscatalunya — 29 març 2016 @ 15:55
Comparte

· El diputat de C’s alerta que la Generalitat “no treballa pels catalans, sinó pel seu propi projecte”

Barcelona, dimarts 29 de març del 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Sergio Sanz, ha manifestat que “mentre C’s treballa per tenir uns funcionaris públics eficients i uns serveis públics de qualitat, al Govern de la Generalitat només li interessa el seu projecte separatista”. A la Comissió de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Sanz ha criticat“la manca de neutralitat de la Generalitat”, després que CDC de Sant Hipòlit de Voltregà plantegés una moció per deixar de pagar el sou a qualsevol treballador públic “contrari al projecte separatista”.

Durant el debat de la Proposta de Resolució de C’s sobre la neutralitat en la funció pública, el diputat de C’s ha demanat al Govern que “recuperi el seny i compleixi els principis d’imparcialitat i d’objectivitat” per aconseguir que “els funcionaris públics desenvolupin les seves funcions amb professionalitat”, enlloc “d’amenaçar-los per raons ideològiques o utilitzar-los per continuar amb el seu full de ruta separatista”. I ha alertat que la Generalitat “posa en risc la democràcia i passa per sobre dels drets de les persones perquè en realitat no treballa per elles, sinó pel seu propi projecte”.

Per la seva banda, la diputada de C’s, Maria Valle, ha destacat “la necessitat de racionalitzar l’administració pública per millorar l’eficàcia dels serveis” i ha assegurat, en la Proposta de Resolució del partit sobre la segregació de Bellaterra de Cerdanyola del Vallès, que “d’aquesta forma, es milloraria la inversió en polítiques i serveis que contribueixin a la cohesió social i a la igualtat d’oportunitats per a les persones”.

Volver a ACTUALIDAD